Advertisement

Σεισμοσ Κρητη : Ταρακουνήθηκε η κρήτη από ισχυρή σεισμική δόνηση.

Σεισμοσ Κρητη : Ταρακουνήθηκε η κρήτη από ισχυρή σεισμική δόνηση.. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι γίνεται με την κρήτη. 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη: Τελευταία παλαιότερα περισσότερες προβολές θετικοί ψήφοι.

Ελέγξτε τις παροχές φυσικού αερίου, νερού και ηλεκτρικού ρεύματος. Εννέα σεισμοί τη νύχτα στην αν. Ξεκινά η δράση αναδιανομής υπολογιστών για τις ανάγκες εκπαίδευσης στην κρήτη. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας… 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη:

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑ! ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ...
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑ! ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ... from 3.bp.blogspot.com
Σεισμός 3,6 ρίχτερ στην κρήτη. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο. Ταρακουνήθηκε η κρήτη από ισχυρή σεισμική δόνηση. Όλες οι ειδήσεις για σεισμοσ κρητη. Πέντε με έξι μήνες βλέπω να. Σεισμική δόνηση που ταρακούνησε την κρήτη σημειώθηκε πριν από λίγο ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο. Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών την κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της σητείας.

Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ.

Δείτε όλες τις εξελίξεις από όλα τα sport σήμερα μέσα από το online portal sdna.gr. Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών την κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της σητείας. Σεισμός 3,6 ρίχτερ στην κρήτη. Ταρακούνησαν την κρήτη 25 (!) δονήσεις με επίκεντρο την ίδια θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκαν οι δύο ισχυροί σεισμοί της δευτέρας. Τελευταία παλαιότερα περισσότερες προβολές θετικοί ψήφοι. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι γίνεται με την κρήτη. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από μερικά λεπτά στην κρήτη. Νέος σεισμός 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της τρίτης. Ταρακουνήθηκε η κρήτη από ισχυρή σεισμική δόνηση. Μικρό τσουνάμι μετά το διπλό σεισμό στην κρήτη (βιντεο). Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Ξεκινά η δράση αναδιανομής υπολογιστών για τις ανάγκες εκπαίδευσης στην κρήτη.

Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από μερικά λεπτά στην κρήτη. Όλες οι ειδήσεις για σεισμοσ κρητη. Μικρό τσουνάμι μετά το διπλό σεισμό στην κρήτη (βιντεο). Λιγο πριν τισ δυο 24 μαϊ 2020 | 08:38.

ShowTime-cy: ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - 6 ΡΙΧΤΕΡ Η ...
ShowTime-cy: ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - 6 ΡΙΧΤΕΡ Η ... from 1.bp.blogspot.com
Σεισμός 3,6 ρίχτερ στην κρήτη. Έκδηλη ανησυχία για την αντισεισμικότητα σχολικών κτηρίων. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ισχυρότατος σεισμός στην κρήτη μετά την ακολουθία σεισμών των προηγούμενων ημερών. Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών την κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της σητείας. Τριπλή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, σάββατο, στην κρήτη, με τη μεγαλύτερη να μετράτε στα 4,8 ρίχτερ και. Σεισμική δόνηση 4.2 ρίχτερ στην ιεράπετρα. Αθλητικές ειδήσεις & τα τελευταία αθλητικά νέα βρίσκονται τώρα εδώ.

Κυριακή, 11 ιουλίου 2021, 16:55.

Με ανάρτησή της στα social media η πολιτική προστασία περιφέρειας κρήτης προειδοποίησε. Μικρό τσουνάμι μετά το διπλό σεισμό στην κρήτη (βιντεο). Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κρήτη με επίκεντρο 35 χιλιόμετρα νότια των χανίων. Ταρακούνησαν την κρήτη 25 (!) δονήσεις με επίκεντρο την ίδια θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκαν οι δύο ισχυροί σεισμοί της δευτέρας. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την κρήτη. Ταρακουνήθηκε η κρήτη από ισχυρή σεισμική δόνηση. Αθλητικές ειδήσεις & τα τελευταία αθλητικά νέα βρίσκονται τώρα εδώ. Νέα σεισμική δόνηση νότια του ηρακλείου. Αισθητός σεισμός έγινε στην ανατολική κρήτη! Νέα, ειδήσεις και όλη η επικαιρότητα στο www.enikos.gr, με την υπογραφή του νίκου χατζηνικολάου. Σεισμική δόνηση που ταρακούνησε την κρήτη σημειώθηκε πριν από λίγο ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο. Τελευταία παλαιότερα περισσότερες προβολές θετικοί ψήφοι.

Τριπλή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, σάββατο, στην κρήτη, με τη μεγαλύτερη να μετράτε στα 4,8 ρίχτερ και. Μικρό τσουνάμι μετά το διπλό σεισμό στην κρήτη (βιντεο). Ταρακουνήθηκε η κρήτη από ισχυρή σεισμική δόνηση. Νέος ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μεγαλόνησο. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ.

Σεισμός στην Κρήτη - CNN.gr
Σεισμός στην Κρήτη - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
 σεισμός 3,7 ρίχτερ στην κρήτη. Με ανάρτησή της στα social media η πολιτική προστασία περιφέρειας κρήτης προειδοποίησε. Έκδηλη ανησυχία για την αντισεισμικότητα σχολικών κτηρίων. Ταρακούνησαν την κρήτη 25 (!) δονήσεις με επίκεντρο την ίδια θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκαν οι δύο ισχυροί σεισμοί της δευτέρας. 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη: Νέος ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μεγαλόνησο. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας… Σεισμική δόνηση 4.2 ρίχτερ στην ιεράπετρα.

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας…

Τελευταία παλαιότερα περισσότερες προβολές θετικοί ψήφοι. Σεισμός 3,6 ρίχτερ στην κρήτη. Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Ξεκινά η δράση αναδιανομής υπολογιστών για τις ανάγκες εκπαίδευσης στην κρήτη. Έκδηλη ανησυχία για την αντισεισμικότητα σχολικών κτηρίων. Σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση νότια του ηρακλείου. Ο σεισμός υπολογίζεται ότι είχε μέγεθος μεγαλύτερο. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Ειδησεισ 17 δεκεμβρίου 2020, 16:04. Στις 8 αυγούστου 1303 ένας μεγάλο σεισμός ταρακούνησε την κρήτη και προκάλεσε τον θάνατο πολλών. Τριπλή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, σάββατο, στην κρήτη, με τη μεγαλύτερη να μετράτε στα 4,8 ρίχτερ και.

Ελέγξτε τις παροχές φυσικού αερίου, νερού και ηλεκτρικού ρεύματος σεισμοσ. Ισχυρότατος σεισμός στην κρήτη μετά την ακολουθία σεισμών των προηγούμενων ημερών.

Posting Komentar

0 Komentar